Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

janacz

24. 9. 2010 12:26
Řešení?

Odstěhovat se do Afriky. Tam takové starosti nemají. ;-D

0 0
možnosti

Jan Vrana

1. 4. 2009 9:45
Asi jsme narod stydlínů

V posledni dobe je obrovska moda se porad za neco verejne stydet. Stydime se za naseho prezidenta, za vladu, za potopeni vlady a buhvi za co jeste. Podle meho nazoru bychom se meli vyrovnavat s realitou konstruktivneji. Mozna prave v tom je jadro te nasi tolik diskutovane zamindrakovanosti, pokud nejaka existuje. Stydet by se mel clovek za sve vlastni chyby a hlavne za nechut je napravovat.

0 0
možnosti

maudite

29. 3. 2009 15:48
Potopit vladu

v dobe predsednictvi EU

potopit vladu v dobe nadchazejici navstevy americkeho presidenta.

Pochybuje jeste nekdo , ze vse maji spolehlive v rukou Rusove ?

0 0
možnosti

framy

29. 3. 2009 16:18
Re: Potopit vladu

Rv

0 0
možnosti

Sid2007

27. 3. 2009 23:07
(kouřící) MUDr. chirurg: sebeprojekce a MIMO MÍSU

1) nejen jako VŠ vzdělaný, navíc lékař, by jste něměl propagovat americký jed: kouření tabáku, ikdyž MACHO mani, včetně (ex)MZd Julínka celebrují doutníky 2 ) čecháčkovství, hnus, smrad? Zníte jako pravdoláska Havel, ne jako modrý Klausovec 3) 5 minut slávy? To snad memyslíte našeho patologického NARCISE na Hradě, co kromě let SKUTEČNÉ ostudy a ŠKOD ve světě, teď požírá své děti, modré straky, dlouhodobě podkopává Topolánka, má relely v mobilu, vyhlásil EU předsednictbí za nepodstatné a urážel EP, s EU = blok SSSR  6) Celosvětovou ostudu ČR V Klause udělal jeho sponzor MELOUCHU v USA (viz http://www.heartland.orgm.j. jejich Smoker's Lounge!) kde nechává prestiž úřadu prez ČR (letos i "prez EU") za $$$ yneužívat Philip Morrisem a klimadisident propagandou,  kdy n8m dali "odbornou studii" že nezvýšením daně z cigaret se "ušetří" na penzích. Víte jak?  7) Dánsko 1993, Itálie 1996 na předs EU změnily vlády, Francie 1995 premiéra: NO problém . So MUDře, sorry

0 0
možnosti

mouchatse

4. 4. 2009 14:26
Re: (kouřící) MUDr. chirurg: sebeprojekce a MIMO MÍSU

Rv

0 0
možnosti

Cenzor je Emil

27. 3. 2009 7:55
Svatá pravda

Svatá pravda, pod tento článek se klidně, bude-li to co platné, podepíši...

0 0
možnosti

Sid2007

27. 3. 2009 23:19
Topolánka shodil Klaus na sjezdu ČSSD a jeho rebelové

Klaus prohásil předsednictví v EU za nepodstatné, kde jak mohl EU urážel, EU´= blok SSSR atd. Sobec je Klaus.

0 0
možnosti

navigator

26. 3. 2009 14:41
Stydím se..

Dobrý den. Pane bože. Může mi někdo rozumně vysvětlit jak úspěšně vedeme

EU? Vždyť to jsou všechno jen bláboly politiků jejichž dlouhodobým výsledkem

bude jen destrukce životního prostředí a lidské populace. Neznám žádné činy

zejména našich politiků nad nimiž by mohl občan jásat. Bohužel i tyto diskuze

jsou povětšinou nenávistnými výkřiky bez argumentů. Bůh ochraňuj Česko.

0 0
možnosti

Joyseph

26. 3. 2009 15:01
Re: Stydím se..

Tak za prvé jsme tady v blogu.Svobodné vyjádření populace.Možná by ses měl navigovat jinam.Za druhé jako mini země v Evropě jsou Čechy a budou, po včerejšku určitě, vláčeny v historickém kontexu jak se větším sousedům a USA líbí.Naši politici musí blábolit  aby se stihli zvolit, usadit, rozhádat a zvolit jiné.My, voliči, jim svým mandátem řekneme, že jsou to právě oni , kdo vytáhnou Čechy ze sr**ek, oni makají první měsíc, všechno rozvrtají(jsou i silnější slova) a ostatní Češi jim začnou závidět, jak jinak než pěkně po česku,začnou se hádat, vyslovovat nedůvěru bez ohledu na to , že se od nás očekává v klubu,do kterého jsme se přihlásili, že budeme ctít jakýsi kodex a regule, a tak to jde zase dokola jako koloběh vody v přírodě.Doroste další generace, svět kolem letí kupředu a my?Si vyjádříme nedůvěru ne?Tohle jsou argumenty.Rv

0 0
možnosti

kozel

26. 3. 2009 14:15
Stydím se ....

Velmi dobrý a výstižný článek. Komplexní záznam z úterního zasedání by se měl povinně promítat před každou schůzí PS, jako paměť poslancům. Snad by to zabralo a nemohli by zapomínat svých činů.

0 0
možnosti

Sid2007

27. 3. 2009 23:16
Stydíte se? Za Klause na sjezdu ČSSD? Jeho příkaz rebelům?

To jistě ne.  Topolánek MÁ co si hlupák pravicový zasloužil: Klaus a pražská klika ho od roku 2002 nenávidí, on ale Klause vždy kryl, jako hlupák mu seřadiĺ všechny volitele za ODS. Klaus hlásá, že předsednictví v Radě EU "nic neznamená", vlajku odmítá, EP uráží projevem. tleská fanatickým katolíkům Irům, kteřéí řekli ne Lisabonu ze strachu aby jejich ženy nemohly mít náhodou POTRATY v EU. A najednou, když se Topolánek a spol o NĚCO MĚNĚ než Klaus do EU blbě naváží, tak je předsednictví v EU, po "osládíme", Entropě, odmítání, že krize přichází, odmítání garancí vkladu, šrotovného atd. atd. atd.  tak prestižní? Navíc Dánsko, Itálie za předsednictví změnily vlády, Itálie 7 týdnů bez muinitrů a "stydět" se nikdo nemusel.

0 0
možnosti

Joyseph

26. 3. 2009 14:11
Když si člověk

představí, že Čechy vede 1 promile osob ze 3% populace organizovaných v politických stranách, tak musí být zázrak, že to došlo tam kde to je a netekla krev.Od Bílé hory, s drobnými výpadky za Masaryka, jsou Čechy velkým rybníkem plný bahna a sr**ek, kde se příležitostně vyhazujeme okny, vraždíme, vydíráme, chytračíme a jinak likvidujeme sami sebe.To co se odehrálo včera má neskutečný dopad na další uvědomění si Čechů své vlastní integrity v rámci EU i světa.Obama už je jen třešnička na dortu.Je mi blbě z toho, že tahle země není schopna najít pokoru, cit a formu splynout s Evropou.Usazení oranžoví komunisté na úřadech si musí jen mnout ruce.Tahle země musí vyměnit generaci.Tahle země není pro starý. 

0 0
možnosti

Priestman

26. 3. 2009 17:15
Re: Když si člověk

R^R^R^! k tomu není , co dodat...

0 0
možnosti

Hrustic

26. 3. 2009 13:45
Paroubek :-*(

Paroubek je ochoten ve svem zajmu obetovat cokoliv ;-€ Rv

Nikdy se natajil tim, ze se spoji klidne i s martany. Nechapu ale kolik lidi mu to slepe trpi ... :-/

0 0
možnosti

Fikus 1

26. 3. 2009 13:54
Re: Paroubek :-*(

To je pravda. Ale ruku na srdce chová tam snad někdo jinak? Ani jsem si nevšiml.

0 0
možnosti

Fikus 1

26. 3. 2009 13:09
Tak, tak, malý český smrdutý rybník...

Určitě máte pravdu v tom, že tato situace dává za pravdu Sarkozymu. Máte pravdu také v tom, že naše domácí žabomyší spory se přenášejí na světovou scénu a je se opravdu za co stydět. Na druhou stranu je pravda, že jsme dlouhodobě politicky nestabilní země a naše nestabilita vzrůstá s upadající politickou kulturou, které jsme svědky, bující korupce, přerůstání mafií do vlády a soudnictví. To není prostředí stabilní země. Akorát se provalilo co tady už douho doutnalo pod povrchem. A je pravda, že se bohužel na nás ukázalo, že by nestabilní země asi Evropu vést neměly. A pokud by chtěly, musely by prokázat, že si udělaly pořádek nejprve doma. Evropa zatím pohlížela jen na to jak kdo mluví správně proevropsky a víc ji nezajímalo. Naše země měla doposud ve světě lepší pověst než jaká je skutečná situace. Třeba teď bude muset někdo dokázat, že to tak není.

0 0
možnosti

Novakbob111

26. 3. 2009 13:11
cesi jsou nedospely narod a nemaji byt v EU

jelikoz nejsou schopni pochopit vyssi cile a idealy. PRoste delnicko-rolnicka luza vetsinou nevzdelana. To neni soud to je konstatovani. Konecne soudit bude cechy PanBuh a to bude teprve rachot...

0 0
možnosti
  • Počet článků 116
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Lékař.