Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Z

Zpozdilý

8. 9. 2009 15:34
TECHNICKÁ POZNÁMKA

Vážený pane kolego Richarde Sequensi, před třemi dny jsem připojil  pod přezdívkou  "Zpozdilý"  dva příspěvky do rozpravy pod Váš článek   "Více funkcí, jeden plat". Jelikož jste tu stať  uveřejnil na blogu už v lednu, možná se Vy ani čtenáři na příslušnou stránku příliš nevracíte. Proto činím skromně upozorňující poznámku zde. Myslím, že jako politik jste určitě stál na té správné straně pomyslné barikády - děkuji!  Avšak (taková drobnůstka, odpusťte) nedá mi to: Zvažte prosím, zda významnou  "nezbytnost"  Vaší fajfky či čibuku  (viz podobenka v záhlaví Vašeho blogu) nezdůrazňujete  přespříliš. Jako kdyby se v tom uplatňoval Váš povahový sklon k určité sebestřednosti a  (nedejbože) i samolibosti. Myslím, že pro Vaši imige, byť na kolbišti politickém, je to atribut spíše dvojsečný. Avšak na druhé straně uznávám, že čibukem se honosil nejen Gottwald, ale také třeba Churchill, žel  zřejmě nepochybím, když  zmíním i Stalina. Takže popřemýšlejte hlavně Vy sám. Nechť se Vám vše daří skvěle!

0 0
možnosti
VM

Si0

21. 7. 2009 9:24
Je hnusné si plánovat dovolenou s úzkostlivostí,

jestli si ji vůbec můžu dovolit. To byste měl vědět, pane doktore, že na takové dovolené si vůbec neodpočinete, je úplně na kočku. Někdy prostě musíte starosti hodit za hlavu a nedoléčené pacienty přenechat kolegům, jistě máte řadu stejně schopných jako jste Vy. Nebo nikomu nevěříte?

0 0
možnosti
S

Seniorintelektualka

20. 7. 2009 21:21
Ten elaborát

je takovej čajíček...Kdo ví na čem sšč s Kanadou dohodli.Kdoví jestli ještě nevěřil, že to nějak uhraje...

  Asio jste nepronikl  do    tajů  vysoké politiky. President A. Zápotocký řekl asi 48 hodin před měnovou reformou že měna nebude.Asi mu to neřekli..

0 0
možnosti
D

DOBR

20. 7. 2009 18:44
Jo pane doktore.

Politik má nulovou zodpovědnost a maximální plat, tak příště místo na medicínu hurá do politiky.

PS. Musí na to mít. (žaludek)

0 0
možnosti
VH

Stará kára

20. 7. 2009 15:53
Opravdu máte správné informace?

On je pan Kohout v úřadu (tj. na MZV) několik let. Takže si vzal dovolenou jako dlouholetý zaměstnanec.  Na dovolenou by měl nárok, i kdyby změnil zaměstnavatele (pokud by mu ji předchozí neproplatil, musel by převést peníze na nového zaměstnavatele). Vy jste se s takovým případem nesetkal? Divné.

Já netvrdím, že se mně věci kolem víz líbily. Ale mnohem  méně se mně líbí lidé, kteří hledají hůl i tam kde není. Jen aby mohli praštit.

0 0
možnosti
VJ

velký jarda

20. 7. 2009 14:17
Tahle vláda

tzv úředníků je to nejhorší, co nás mohlo potkat. Pan Kohout je naprosto neschopný ňouma, který v této funkci nemá co pohledávat. Zvláště po té co nám celou dobu lhal o tom že víza asi nebudou ale přitom měl již jasnou zprávu  že budou. Na místto dovolené, na kterou rozhodně neměl žádný nárok měl činit. Měl ulehčit vzniklou situaci našim lidem alespoň tím, že ministerstvo ZV  zajistí  vyřizování víz ve Vídni. Ani to ho nenapadlo. K čemu takový ministr. Prý v září pojede jednat do Kanady. Myslím že kdyby seděl doma na pr.eli protože stejně nic nevyřídí . Ta neschopnost z něj jen čiší.

0 0
možnosti
PT

_peta303

20. 7. 2009 21:04
Re: Tahle vláda

Bohužel. A největší koniny a prasárny dělají osoby dosazené nebo vynucené Paroubkovci - Kohout (dosazen ČSSD) - narozdíl od K. Schwarzenberga, který měl noblesu a dokázal se vyjadřovat věcně a řešit problémy máme unylou poslušnou ovečku na oranžovém provázku, která hrubě podcenila varování z Kanady - mělo začít okamžité intenzivní jednání a hledání řešení místo siláckých řečí. Pecina - dosazen ČSSD (rozhodně se nechová jako nestranný ministr vnitra, ale působí na mě dojmem, jako by připravoval pro Jiříkovce půdu pro čistky a zametání vlastní špíny; dokonce ještě horší, než I. Langer). Kocáb - vynucen ČSSD (nejhorší polistopadový ministr, který dokázal překonat i Džamilu, Součkovou i Emmerovou a ministerstvo rozdmýchávající vášně a nenávist, obojí navržené na zrušení, Jiříkovci si ho prosadili a výsledek vidíme.

Snad si tohle lidi uvědomí, až půjdou volit...

0 0
možnosti
MB

mauhur

20. 7. 2009 12:38
na kanadských vízech

se akorát ukázalo, jaká u nás teď kočíruje parta diletantů - nulová zahraniční diplomacie, utíkání před problémy a neschopnost najít adekvátní řešení, naivita prezentovaná názorem, že když kanadani nezavedli víza v plánovaném termínu, že už je asi nezavedou, z toho plynoucí obelhávání veřejnosti "aby nevznikla zbytečná panika" a ve výsledku hledání viníka, kdy Kocáb v klidu z kanadských víz obviní Čunka.

Prostě trapáci par exellance

0 0
možnosti
  • Počet článků 116
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Lékař.